Easyfysio HELP: Wat is easyfysio en hoe werkt het?

Je hebt wel klachten maar weinig tijd voor behandeling. Je moet lang wachten aan de de telefoon voordat je een afspraak kan maken. Je staat in de file of komt natgeregend bij de fysio aan. Je komt thuis maar bent de oefeningen vergeten en het kladje wat je ontvangen hebt is niet meer goed leesbaar… Allemaal meer of minder vervelende zaken die met easyfysio opgelost zijn !

Je leest er hier alles over hoe je met easyfysio snel online afspraken kan maken, je oefenschema altijd bij de hand hebt. En hoe je door meer zelfmanagement en coaching door de fysio kostbare tijd en ook heel veel geld kan besparen. En wat de grote voordelen zijn van het gratis lidmaatschap van de easyfysioclub

EasyFysio van YorBody Fysiotherapie


  • Uitsluitend gekwalificeerde en gecertificeerde fysio’s .
  • Start direct een chat met een fysio.
  • Maak direct online een afspraak, ook voor vandaag!
  • Doe de check en je weet wat je te doen staat.
  • Heel veel voordelen bij het gratis lidmaatschap van de easyfysioclub.
  • Een goeie fysio voor € 10,- per 10 minuten.
  • Met 55 locaties altijd een fysio dichtbij jou in de buurt.


Registreer je GRATIS voor EasyFysio

Easyfysio CHECK: Info over je klachten en wat je er zelf aan kan doen

Wil je weten wat voor soort klachten je hebt en hoe je daar het beste mee om kan gaan ? Ben je op zoek naar betrouwbare info en goede tips en adviezen over wat je het beste aan jouw huidige klachten kan doen ? Doe dan de easyfysiocheck of de rugbeter check en je hebt direct en goed beeld van de ernst van je klachten en wat je er zelf aan zou kunnen doen. Met easyfysio heb je gewoon thuis, op je werk of waar je maar wil snel en gemakkelijk de juiste info tot je beschikking.

Easyfysio CONNECT: NU contact met een fysio

Je hebt klachten en wil niet wachten maar in actie komen. Daarvoor is easyfysio connect zodat je snel telefonisch, via mail, chat of videochat direct met een fysio kan overleggen over wat je het beste kan doen op dit moment. En dat alles zonder kosten of verplichtingen !

START: Begin NU en zoek een goeie fysio / locatie bij jou in de buurt

Geen gedoe met cashgeld maar direct via de website (of de easyfysio app) en ideal je easyfysiotegoed aanschaffen. En direct toegang tot alle oefeningen die je van je fysio hebt ontvangen. En je kan direct feedback geven over hoe het gegaan is. Ook het gratis lidmaatschap van de easyfysioclub met vele voordelen en geen verplichtingen kan je hier afsluiten.